Ter Hofte Video

video gastenboek

Door middel van een video gastenboek kunnen familieleden, vrienden, buren en collega's het bruidspaar feliciteren of iets leuks over hen vertellen, bijvoorbeeld iets dat ze met de bruid of bruidegom hebben meegemaakt.

Het werkt als volgt: op de trouwdag wordt een videocamera opgesteld op een rustige plek in de buurt van de feestzaal of trouwlokatie. De bruiloftsgasten nemen plaats voor de lens van de camera (individueel, met z'n tweeën of als groep, dat maakt niet uit) en doen hun zegje tegen het bruidspaar. Alle videoboodschappen worden achter elkaar op dvd gezet en vormen een leuke herinnering aan de bruiloft. Het Video gastenboek is ook leuk om cadeau te geven aan het bruidspaar.

Het Video gastenboek kan in combinatie met de huwelijksreportage aangevraagd worden, (er is dan een tweede cameraman aanwezig) maar kan ook apart ingehuurd worden. Een cameraman is dan vier uur aanwezig om de videoboodschappen op te nemen. Elk gewenst tijdstip is mogelijk. De totale prijs van het video gastenboek is € 250,- (inclusief btw). De lengte van de dvd wordt bepaald door het aantal boodschappen dat op video wordt ingesproken.